Bakglädje och LCHF : njutning utan socker och mjöl

Bakglädje och LCHF : njutning utan socker och mjöl
Serie Hälsa och Livsstil
Författare
Medverkande
Förlag Optimal Förlag
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor135
Vikt616 gr
Utgiven2012-11-30
SABQcae
ISBN 9789172412477
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Att baka utan socker och mjöl låter som en omöjlighet. Men inte för Annika som bjuder på recept med enbart nyttiga ingredienser. Baka och njut! I boken Bakglädje och LCHF Njutning utan socker och mjöl fortsätter Annika att dela med sig av sina bästa bakrecept. Vällagade LCHF-recept som är naturligt gluten- och sockerfria är hennes melodi. Självklart ligger tyngdpunkten på bakning och speciellt söta bakverk men den stora nyheten är ett helt kapitel med snacks, tilltugg och aptitretare. Med den här boken blir fredagsmyset så mycket enklare för er som äter lågkolhydratskost, gluten- och sockerfri kost. Dessutom delar hon med sig av sina goda frukostrecept. En blandning av sött och salt I den här boken vill Annika Rogneby ge dig en blandning mellan söta och salta recept. Vad sägs om drottningmoussetårta, serranochips, våfflor, ostfyllda oliver, lakritsglass, Ris à la Malta, salta mandlar, frölimpa och mycket mycket mer.

Ur innehållet:
1. Morgonstund
2. Sött och gott till kaffet
3. En söt avslutning
4. Fredagsmys

Annika Rogneby har i snart 10 år ätit lågkolhydratskost och vet vilka fördelar den har och hur bra man kan må av kosten.
Däremot har hon saknat bakningen så mycket att det drivit henne att skriva tre böcker och starta sin egen blogg där hon delar med sig av mat- och bakrecept du hittar mer på www.annikarogneby.se/blogg.