LCHF for the next generation : vad de borde lärt dig i skolan om mat

LCHF for the next generation : vad de borde lärt dig i skolan om mat
Serie Hälsa och Livsstil
Författare
Medverkande
Förlag Optimal Förlag
GenreMat och dryck
FormatHäftad
SpråkSvenska
Antal sidor129
Vikt194 gr
Utgiven2011-11-30
SABVmbb
ISBN 9789172412262
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Man måste inte vara hungrig för att gå ner i vikt! Att vara ung kan vara jobbigt i sig, men många ungdomar för dessutom en ojämn kamp mot övervikt. LCHF for the next generation är skriven speciellt för alla unga personer som har uppmanats att svälta sig ned i vikt, vilket naturligtvis inte fungerar i längden. Målet med boken är att ge unga ett bättre, hälsosammare och framförallt ett mycket roligare liv. Man måste inte acceptera att vara hungrig för att gå ned i vikt!

Boken är en enkel beskrivning av hur LCHF påverkar kroppen och hur man praktiserar metoden. Författaren Lars-Erik Litsfeldt gör en kritisk granskning av den typ av skolmat som serveras på de flesta skolor idag. Han ger också tips om hur man kan klara skoldagen trots dåliga luncher. Boken innehåller dessutom en mängd användbara och smakliga recept.

LCHF for the next generation - Vad de borde lärt dig i skolan är en ögonöppnare som får läsaren att ifrågasätta den gamla sortens kostråd.

Lars-Erik Litsfeldt har genom att praktisera sina kunskaper om LCHF gått ned i vikt och blivit av med sina diabetesproblem. Han är författare till flera böcker inom ämnet. De senaste heter LCHF för tjejer (skriven tillsammans med Cathrine Schück), Ät fet mat - kokboken och Diabetes? Nej tack! .