Ses vi någonsin igen?

Ses vi någonsin igen?
Författare
Medverkande
Förlag Damm förlag
GenreUtländska berättare
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor302
Vikt412 gr
Utgiven2008-03-03
SABHce
ISBN 9789171308191
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
"En mans strid mot sig själv, vid två olika åldrar i livet. Var och en av dem var beredd att kämpa till sista andetaget: den ene för att rädda sin älskade, den andre för att behålla sin dotter."
Om du fick resa tillbaka i tiden, vad skulle du ha gjort annorlunda? Och om du skulle kunna ändra de fel du har gjort, skulle detta kunna påverka de saker du gjort bra? Hur skulle dina beslut påverka ditt liv idag?
Elliott lider av en obotlig sjukdom och ser tillbaka på sitt liv. Han har en dotter som han älskar och ett betydelsefullt yrke som kirurg. Det enda han vill göra innan han dör är att återse kvinnan han en gång älskade. Men hon har varit död i trettio år och Elliott känner fortfarande att han är skyldig till hennes död. Plötsligt får han möjlighet att resa tillbaka i tiden och träffa sig själv som trettioåring i San Francisco. Till dagarna innan Ilena, kvinnan han älskade, dog. Han känner desperat att han vill hindra att Ilena dör, men då måste han offra sin dotter som kanske inte skulle ha fötts om inte Ilena dött. Hur han än handlar kan en av de kvinnor han älskar dö eller upphöra att existera. Kan man låta bli att påverka historiens gång om man får möjlighet att göra det?
Guillaume Musso är lärare och född 1974. Han är från Frankrike men har tillbringar mycket tid i USA. Ses vi någonsin igen? är hans andra roman. Den första, Et Après, blir film våren 2008 med John Malkovitch och Evangeline Lily (från Lost) i huvudrollerna. Hans böcker har länge legat på bästsäljarlistorna i Frankrike och har översatts till 24 olika språk. Sammanlagt har hans romaner sålt i över två miljoner exemplar.