Eldfångaren

Eldfångaren
Författare
Medverkande
Förlag Månpocket
GenreUtländska berättare
FormatPocket
SpråkSvenska
Antal sidor405
Vikt230 gr
Utgiven2002-12-20
SABHeq.01=c
ISBN 9789170010019
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Om osviklig vänskap, livslång kärlek och beundransvärt mod - en ny roman av författaren till Mannen som kunde tala med hästar!

Branden börjar mitt i natten. Ett blixtnedslag, sedan har elden fått fäste och medan ungdomarna i lägret ännu sover sprider den sig allt snabbare. När Julia Bishop, en av vildmarksprojektets ledare, vaknar är en deltagare försvunnen. Sökandet efter flickan för Julia rakt mot eldens hjärta ...    Ed Tully och Connor Ford har jobbat flera somrar som luftburna brandmän och enbart sett jobbet som en spännande utmaning. Men den här gången är de oroliga, oroligare än någon av dem vill erkänna. Ingen av dem har sett en skogsbrand sprida sig lika våldsamt. Och någonstans i detta brinnande inferno finns Julia, kvinnan båda männen älskar ...    Ed, Connor och Julia - mellan dem utspelar sig denna sommar ett tyst triangeldrama fyllt av svartsjuka och undertryckt passion, osviklig vänskap, heder och lojalitet. Branden på Snake Mountain kommer att ställa deras inbördes relationer på hårda prov. Men inget hade kunnat förbereda dem på hur villkorslöst den skulle ändra deras liv.

Nicholas Evans har fängslat miljontals läsare över hela världen med sina två tidigare romaner, Mannen som kunde tala med hästar och I vargars närhet. Nicholas Evans är bosatt i London och Devon i England.