fbpx

Kasper spelar i skollaget

Kasper spelar i skollaget
Serie Lätt att läsa. Kasper
Författare
Medverkande
Förlag Bonnier Carlsen
GenreSkönlitteratur barn och ungdom
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor64
Vikt245 gr
Utgiven2005-07-04
SABHcf
ISBN 9789163841187
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

"- Okej, säger Lasse. Då är laget klart. Det är åtta killar från B-klassen och tre från A-klassen. Klockan två ska vi spela match mot Åbyskolan."

Lasse är lärare och tränare för Nybroskolans skollag. I skollaget är det bara Kasper och Kim som tränar fotboll på fritiden. Det kommer att bli tufft för Nybro i kampen mot stadens andra skollag. Kasper försöker prata taktik med de andra grabbarna i laget men de blir bara sura och tycker att han sticker upp. Hur ska det gå för Nybroskolan, kommer de att lära sig samarbeta?

Det här är den sjunde delen i en serie på sexton delar om Kasper och hans fotbollsäventyr i BK Toppen. Boken är mycket lättläst och ingår i vår Lätt att läsa-serie. Den passar perfekt för alla fotbollsintresserade nybörjarläsare. Meningarna är korta och boken är rikligt illustrerad. I slutet av boken finns också enklare tips på hur man kan förbättra sin fotbollsteknik till exempel hur man lägger en bra frispark.

"Kasper spelar i skollaget" utkom första gången år 2001 på Bonnier Utbildning i annan form. Här lanseras den nu i ett helt nytt utförande, med nytt omslag och i nytt format.

Stäng meny