No Limit Hold'em : Harringtons expertstrategier för turneringar

No Limit Hold'em : Harringtons expertstrategier för turneringar
Serie Pagina Classic
Författare
Medverkande
Förlag Pagina Förlags
GenreSpel
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor384
Vikt709 gr
Utgiven2006-05-31
SABRdb
ISBN 9789163608988
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Vi har aldrig tidigare sett så många positiva omdömen om en bok! Den amerikanska boken har fått högsta betyg av alla läsare som recenserat den på Internet-bokhandeln Amazon. Så här lyder några uttalanden:

"Harrington Rocks!! Jag har läst andra böcker om no-limit och jag har spelat online i över ett år... Men inte förrän jag läst denna bok förbättrades mitt spel drastiskt. Jag skulle nästan vilja skriva en dålig recension bara för att avhålla folk från att köpa den och förbättra sitt spel."

"Om du spelar no-limit är den här boken ett absolut MÅSTE."

"Problemet med de flesta böcker om no-limit hold 'em är att de inte går på djupet och beskriver detaljer tillräckligt noggrant. Den här boken har inte detta problem, men den har inte heller ett överdrivet matematiskt fokus. Den innehåller matematik men är ändå lätt att förstå."

"Jag har läst fem eller sex pokerböcker och den här är nog den bästa - speciellt om man spelar turneringar. Jag rekommenderar den verkligen!"


Poker har tagit USA och även Sverige med storm! Men det är inte alla former av spelet som har blivit så omtyckta - det är no-limit hold 'em som är det populäraste spelet. Och nu - mycket tack vare tv-turneringarna - vill tiotusentals nya spelare ta del av härligheten.

Denna bok visar dig de delar av spelet som ingen kamera ser - tekniken som behövs för att ta dig igenom hundratals och ibland tusentals händer innan du når finalbordet. Harringtons sofistikerade och beprövade vinnarstrategier, som fokuserar på vad som behövs för att gå vidare genom de tidiga och mellanstadierna i no-limit hold 'em-turneringar visas här för första gången i tryck. De här teknikerna använder toppspelare åter och åter igen för att komma till finalerna runtom i världen.

Lär dig nu från en av världens mest framgångsrika no-limit hold 'em-spelare hur du varierar stilen, optimerar dina vadhållningsmönster, analyserar händer, svarar på reraise, spelar för att vinna så mycket pengar som möjligt, reagerar när ett dåligt kort slår till osv.

Författaren Dan Harrington har vunnit guldarmbandet och världsmästartiteln vid "the $10,000 buy-in No-Limit Hold 'em Championship" vid 1995 års World Series of Poker. Dessutom var han den ende spelare som tog sig till finalbordet både 2003 och 2004 - vilket av kännare anses vara det största prestationen i WSOP:s historia. Medförfattaren och tvåfaldige världsmästaren i backgammon, Bill Robertie, har skrivit den här boken om no-limit hold 'em för spelare som vill vinna - och vinna stort.