fbpx

Sommarfester : ur Allt om Mat

Sommarfester : ur Allt om Mat
Författare
Förlag Prisma
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor191
Vikt1182 gr
Utgiven2009-05-29
SABQcaa
ISBN 9789151852430
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Drömmen om sommaren. Ljusa kvällar och ljumma nätter. Solbränd hud mot tunn bomull. Mat och dryck utomhus i goda vänners lag!

Sommarfester ger massor av inspiration till säsongens alla partyn, festliga luncher och middagar med vännerna och familjen. Här hittar du de ystra studentfesterna, midsommaraftonens sillbord och naturligtvis grillfester av olika slag, liksom andra härliga trädgårdsfester för stora och små sällskap. Vi har inte heller glömt sommarbröllopet med en elegant middag, eller dopet i trädgården med en enkel och förberedd buffé. Och självklart är kräftfesten i augusti med, både på svenskt och amerikanskt vis.
Sommarfester består av recept ur tidningen Allt om Mat och samtliga recept är provlagade i redaktionens eget provkök. Köket är stort, modernt och välutrustat men inrett som ett vanligt "hemmakök" för att stämma med läsarnas möjligheter. Bilden, ingredienslistan och steg för steg-anvisningarna ska stämma exakt, så att läsarna kan få samma resultat. Allt om Mat:s redaktion försöker tänka och handla ekologiskt och närproducerat. Vi följer också näringsdebatten om mat och hälsa men är försiktiga när det gäller modedieter.
Redaktör för Sommarfester är matkreatören och skribenten Catarina Bennetoft.

Stäng meny