Maxa snacket : så når du framgång genom digital kommunikation

Maxa snacket : så når du framgång genom digital kommunikation
Författare
Förlag Liber
GenreManagement
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor185
Vikt350 gr
Utgiven2017-08-11
SABQbac
ISBN 9789147122738
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Du är säkert utled på alla människor som pratar om den digitala transformationen. Som säger att företaget måste digitalisera sin affär och förändra – nu! Många högljudda röster driver på dessa frågor, men få ger konkreta råd om hur man faktiskt ska göra. I Maxa snacket delar kommunikationsexperten Karin Zingmark på ett lättillgängligt sätt med sig av sina erfarenheter av att driva förändring inom digital kommunikation.

Tiden då ledningen kunde delegera kommunikation till en kommunikationsavdelning som paketerade och förde ut företagets budskap är sedan länge förbi. Dagens företag måste bli kommunikativa fullt ut genom att lyssna, analysera omvärlden, ta till sig av kundinsikter och lägga energi på dialogen med både medarbetare och kunder.

Boken vänder sig till dig som vill göra ditt företag mer kommunikativt och rustat för framtiden. Den innehåller konkreta råd och praktiska exempel så att du lär dig maxa snacket helt enkelt.

Sagt om boken
"En inspirerande och på samma gång konkret bok om hur du skapar den kommunikativa organisationen i framtidens digitala Sverige." - Hélène Barnekow, vd Telia.

Om författaren
Karin Zingmark har över tjugo års erfarenhet av att driva förändring inom området kommunikation från bl.a. Microsoft, Viasat och MTG. Hon är en flitigt anlitad rådgivare och föredragshållare inom digital kommunikation och ledarskap. Maxa snacket är hennes debutbok.