Samhällskunskap 1 50 p Elevpaket - Digitalt + Tryckt - - Ett hållbart samhälle

Samhällskunskap 1 50 p Elevpaket - Digitalt + Tryckt - - Ett hållbart samhälle
Författare
Förlag Studentlitteratur AB
GenreSamhälle, politik och debatt
FormatFlexband
SpråkSvenska
Antal sidor154
Vikt0
Utgiven2012-08-17
ISBN 9789144079677
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
ELEVPAKET – DIGITALT + TRYCKT

Också Samhällskunskap 1 50p – ett hållbart samhälle fokuserar på frågan om hållbarhet i vid bemärkelse och är anpassat för dagens mångfaldiga samhälle.

Läromedlet är utvecklat för yrkesprogrammens kortare kurs Samhällskunskap 1a1, med samma inspirerande upplägg som Samhällskunskap 1 100p, och motsvarande aktuella fördjupningar, engagerande uppgifter, nutidsfrågor, filmer med mera.

Målet är ett lättillgängligt och – för både lärare och elever – lättarbetat läromedel, där språket har anpassats så att det ska fungera väl även för elever med svenska som ett av flera språk. 

ELEVPAKET– DIGITALT LÄROMEDEL OCH TRYCKT BOK

Elevpaketet består av ett digitalt läromedel och en tryckt bok.

DIGITALT LÄROMEDEL

Den interaktiva elevboken är inläst med autentiskt tal och textföljning, vilket gör innehållet tillgängligt också för elever med särskilda behov. Dessutom finns nutidsfrågor, aktuella teman, filmer, kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar, uppdateringar och mycket mer. 

  • Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning
  • Faktafördjupningar och uppdateringar
  • Kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar
  • Interaktiva uppgifter
  • Aktuella teman
  • Nutidsfrågor
  • Stort antal filmer och mycket mer

I det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.

Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil och aktiveras med koden som finns i elevboken. Här kan du läsa mer om hur du aktiverar ditt digitala läromedel: https://www.studentlitteratur.se/#aktiveraprodukt

ELEVBOK

Eleverna stimuleras här till tankar om sina egna och andras roller i samhället och om vilket ansvar vi har för oss själva och andra. Det handlar om hur vi kan uttrycka olika åsikter och komma fram till lösningar. Läromedlet är anpassat till yrkesprogrammens kortare kurs samhällskunskap 1a1.

Samhällskunskap 1 50p – ett hållbart samhälle finns även som digital elevlicens och digital klasslicens.