I farans riktning

I farans riktning
Serie Morden i Sandhamn
Författare
Medverkande
Förlag Bokförlaget Forum
GenreDeckare, thrillers och spänning
FormatStorpocket
SpråkSvenska
Antal sidor377
Vikt400 gr
Utgiven2013-10-03
SABHc
ISBN 9789137141633
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Det är jul på Sandhamn och snön yr över ön. På annandagen hittas ett lik på stranden utanför Seglarhotellet. Det finns inga synliga skador men man misstänker ändå att ett mord har begåtts och kriminalinspektör Thomas Andreasson kallas in. Snart står han inför ett fall som involverar en känd krigskorrespondent, en politisk organisation på högerkanten och en svår vårdnadstvist.

Under de följande dagarna blir frågorna allt fler: Varför begav sig en rädd och jagad kvinna till Sandhamn på julafton? Hur utstuderad kan en mördare vara? Medan Thomas söker efter den gemensamma nämnaren inträffar ytterligare dödsfall och han tvingas inse att tiden är knapp. Någon är beredd att göra vad som helst för att hindra hemligheter från att komma i dagen.

Samtidigt brottas hans barndomsvän Nora Linde med sina egna problem när hennes yrkesmässiga heder sätts på spel. Nora tvingas fatta ett beslut som för alltid kommer att förändra hennes liv.

I farans riktning är den sjätte kriminalromanen om Thomas Andreasson och Nora Linde. Det är en spännande historia om svikna förhoppningar, förträngda minnen och outplånlig skam.