fbpx

Bogeys & Bandits. Den sanna berättelsen om...

Bogeys & Bandits. Den sanna berättelsen om...
Författare
Medverkande
Förlag Bokförlaget Forum
GenreMemoarer och biografier
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor338
Vikt742 gr
Utgiven1998-10-14
SABSc-qa.03
ISBN 9789137112138
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Den före detta marinpiloten Robert Gandt fick följa en grupp aspiranter bestående av åtta män och kvinnor under deras utbildning på jakt/attack-planet F-18 Hornet. Det här är deras berättelse om förväntningar och besvikelser, glädje och motgångar i en värld där bara den bäste klarar sig, når sina drömmars mål ¿ bli stridsflygare och en dag få sätta sig i förarkabinen på en Hornet, ett av världens snabbaste och farligaste jetplan.
   Bogeys & Bandits ger en fascinerande inblick i det amerikanska marinflyget där författaren beskriver grupptryck, sammanhållning, konfliktlösning och om samspelet mellan människor i samband med stress och pressade yttre förhållanden. Och vad händer egentligen i en mansdominerad värld när den plötsligt öppnas för kvinnor?
   Dessutom får den flygintresserade sitt lystmäte genom detaljerade beskrivningar av flygplan och teknik. Gandt beskriver flygning så levande att läsaren förflyttas till cockpiten i en Hornet och får följa med på en andlös resa i ett av världens snabbaste och mest avancerade jetplan.

Stäng meny