fbpx

I ett annat ljus

I ett annat ljus
Serie B. Wahlströms pocket
Författare
Medverkande
Förlag B Wahlströms
GenreUtländska berättare
FormatPocket
SpråkSvenska
Antal sidor252
Vikt148 gr
Utgiven2004-08-16
SABHeq.01=c
ISBN 9789132434594
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Det är en strålande vacker junimorgon när livet oåterkalleligt förändras för Ethan Ford, hans hustru och hans son. Ethan är avhållen och respekterad i den idylliska lilla staden med fler äppelträd än hus, möjligen avundad av vissa eftersom han uppenbarligen är en sådan lycklig man.

Vad Ethan anklagas för är ett brott som tycks så väsensskilt från den person som de flesta i staden anser att de känner, att ingen i den första chockartade förvirringen tror att det är möjligt.

Men sanningen är att Ethan Ford har flytt undan sitt förflutna i tretton år. Hans gamla jag är förträngt, gömt och begravet lika väl som hans verkliga identitet. Och när bomben briserar och Ethans bakgrund avslöjas faller hans hustru Jorie ner i ett svart hål och landar i en tillvaro där allt är främmande - mest av allt hennes älskade Ethan.

Med skickliga penseldrag målar Alice Hoffman upp en bild av den perfekta lyckan för att strax med ett välriktat snitt skära duken mitt itu.

"Med sin strålande prosa och utomordentliga psykologiska blick tycks Alice Hoffman veta vad det innebär att vara människa."
Susan Isaacs
Stäng meny