Stora bebisbytet

Stora bebisbytet
Författare
Medverkande
Förlag Natur & Kultur Allmänlitt.
GenreSkönlitteratur barn och ungdom
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor32
Vikt254 gr
Utgiven2012-03-19
ISBN 9789127130340
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Någon har bytt ut alla bebisar i den lilla staden. Det är ingen ordning alls. Mammorna är upprörda, papporna med. Till och med kungens och drottningens lilla prinsessa är bortbytt. Men bebisar måste man mata och ta hand om, krama och leka med. Drottningen börjar undra om det inte var ett missförstånd, kanske har alla fått precis rätt bebis ändå?


Petter Lidbeck och Lisen Adbåge har skapat en absurd, humoristisk och tänkvärd berättelse om bebisar, föräldraskap och kärlek.


 Petter Lidbeck (född 1964) jobbar som författare och journalist. Petter behärskar många genrer och skriver för alla åldrar. Han har skrivit över fyrtio barn- och ungdomsböcker och finns utgiven på flera förlag.

Lisen Adbåge (född 1982) är illustratör, författare och serietecknare. På Natur & Kultur har hon utkommit med Stor-Emma och böckerna om Koko och Bosse. Lisen har även gjort illustrationerna till Petter Lidbecks Flickan och presidenten, Åke och hans ö och Stora bebisbytet och till Moni Nilssons böcker om Salmiak och Spocke.

Stora bebisbytet är en galet glad och häftigt annorlunda berättelse vars underström är kärlek och acceptans.

Pia Huss, Dagens Nyheter
Stäng meny