fbpx

Hallonbäcken

Hallonbäcken
Författare
Förlag Natur & Kultur Digital
GenreSvenska berättare
FormatEbok (EPUB)
SpråkSvenska
Vikt0
Utgiven2010-09-30
ISBN 9789127128354

Denna illustrativa bok förklarar hur och varför hästen rör sig som den gör. Se hur skelettben och muskler, målade direkt på en levandehäst, samarbetar för att åstadkomma rörelse!

Levande modeller visar hur hästens kroppsdelar fungerar och vad som händer i kroppen när hästen rör sig. Musklerna och skelettet är målade direkt på hästen så att ryttaren kan se hur hästen rör sig rent anatomiskt. Läsaren får kunskaper i hur rörelseapparaten fungerar och kan därmed bidra till att hästens prestationsförmåga och välbefinnande ökar vad gäller kondition, styrka och balans. Resultatet blir en häst i bättre fysisk form och balans som inte drabbas av onödiga skador.

Boken innehåller även praktiska övningar som visar hur man får hästen att bli mer lösgjord, hur man får hästens förtroende och skapar en djupare relation till sin häst. Boken vänder sig till ryttare på alla nivåer och i olika discipliner.

Gillian Higgins är hästterapeut, verksam i Storbritannien. Hon föreläser och använder sina egna hästar som demonstrationsobjekt.

Översättning: Marianne Kristoffersson

Fackgranskning: Marina Axelson-Callum, grundare av Axelsons Animal Massage School

Stäng meny