fbpx

Monika Ahlbergs bästa : från medelhavsmat till tårtkalas

Monika Ahlbergs bästa : från medelhavsmat till tårtkalas
Författare
Medverkande
Förlag Norstedts
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor108
Vikt448 gr
Utgiven2011-09-23
SABQcaa
ISBN 9789113035383
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Det ska vara lätt att laga god mat både till vardag och fest, tycker Monika Ahlberg. Följ med henne på lekfullt äventyr när hon med alla sinnen lagar mat och bakar.

Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present!

Monika Ahlberg är kanske den kock som gjorde att svenska folket på allvar fick upp ögonen för kokböcker. Det började med Rosendals trädgårdscafé och fortsatte sedan med en lång rad egna böcker. Kanske är det på grund av att hon är självlärd kock som hon gör som hon vill - och vill att andra ska göra som de vill, det vill säga prova sig fram bland råvaror och smaker. För Monika Ahlberg är maten också glädje, samvaro och sinnlighet.
Stäng meny