fbpx

Närmare dig

Närmare dig
Författare
Medverkande
Förlag Swann Audio
GenreSvenska berättare
FormatLjudbok (MP3)
Språk
Antal sidor53400
Vikt82 gr
Utgiven2019-08-16
SABHc
ISBN 9788726176322

När Saga föder sin dotter är glädjen enorm. Men genom lyckan kommer tårarna. Sagas mamma som gått bort femton år tidigare, hade älskat att få bli mormor. När släkten kommer för att hälsa på den nya lilla familjemedlemmen får Saga en present av sin moster som hon öppnar några dagar efter att de kommit hem från BB. Efter att ha börjat läsa den första sidan i boken förstår hon precis vad det är. Hennes mammas dagböcker från när Saga själv föddes. 

Saga bestämmer sig för att läsa en sida per dag, och hennes mamma blir hennes sällskap under det första året med sitt barn. I dagböckerna finner hon tröst och igenkänning i livet som nybliven förälder; tröttheten, det obefintliga sexlivet, och besvärliga svärföräldrar. Men hon upptäcker också saker som hon aldrig vetat om sin familj, och hemligheter som varit gömda i decennier får henne att ifrågasätta allt om sin familj, och det liv hon byggt för sig själv.

Joanna Björkqvist är journalist och författare, och hennes oräddhet att beskriva livets svåraste stunder har gjort henne till en hyllad författare.

 

Ljudbok: 1 MP3-CD 

Speltid: 14 t. 50 min.

Uppläsare: Helena Gezelius

Stäng meny