fbpx

Inuti Tredje riket

Inuti Tredje riket
Serie En värld i krig
Författare
Medverkande
Förlag Bonnier Publications A/S
GenreHistoria och arkeologi
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor126
Vikt700 gr
Utgiven2017-11-03
SABK.54
ISBN 9788253535685
Nazisterna skapade under sina tolv år vid makten ett extremt samhälle, där vad som helst kunde ske från de mest sadistiska övergrepp till kidnappning och germanisering av barn från Östeuropa och verkliga hjältedåd. Läs om: OS utnyttjas för nazistisk uppvisning, Goebbels propaganda hjärntvättar folket och modiga tyskar gör uppror mot Hitler.

Läs bl.a. om:
- Hitlerjugend tränar för döden.
- Berlin ska bli världens centrum.
- Nazister kidnappar ariska barn.

Boken ingår som en fristående del i bokserien En Värld I Krig, som är framtagen och utvecklad av tidningen Världens Historia. Varje titel i denna serie bjuder på nytänkande historieförmedling, där den dramatiska och fängslande skildringen står i centrum. Krigets skurkar och hjältar berättar själva om sina upplevelser, slagfältets dramatik återuppstår på detaljerade kartor och krigets många nya vapen förklaras med hjälp av stora, genomarbetade illustrationer.

Följande gäller alla titlar i nämnda bokserie:
Bokserien skaffar dig en fullständig översikt över andra världskrigets mest dramatiska händelser, allt från den tidiga tyska upprustningen och Hitlers segermarsch genom Europa, till de utarmande striderna i öst i slutet av kriget.

Stäng meny