ECKANKAR Nyckeln till Hemliga Världar

ECKANKAR Nyckeln till Hemliga Världar
Författare
Medverkande
Förlag Eckankars svenska satsang samfund
GenreReligion
FormatDanskt band
SpråkSvenska
Antal sidor263
Vikt311 gr
Utgiven1982-10-01
ISBN 9780914766810
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Det stora äventyret! Av allt det människan känner till är ECKANKAR det stora äventyret! Det är den enda rättmätiga andliga kraften i världen av idag, och när man väl fattat dess enkelhet vacklar intellektet.

ECKANKAR är inte yoga eller filosofi och inte heller ett metafysiskt eller ockult system utan ett naturligt sätt att leva, som bestäms av varje individ för sig och som leder till andlig frihet under detta liv

ECKANKAR är den äldsta undervisning som människan känner till, men den framställs av Paul Twitchell i en form avpassad för den moderna människan. Genom ECKs andliga övningar blir individen medveten om allt liv och grundlägger sitt eget överlevande genom evigheten.

Den som följer ECK tar inget för givet utan måste bevisa allt för sig själva...och då blir livet det stora äventyret!

Paul Twitchell gjorde Eckankar känd för den moderna världen år 1965. Han separerade andliga sanningar från den kulturella utstyrsel som tidigare hade dolt dem. Vanliga människor kunde nu börja uppleva Guds Ljus och Ljud med de levde glada, stabila och produktiva liv.

Paul Twitchell föddes i Kentucky i början på 1900-talet och tjänstgjorde i amerikanska flottan under Andra världskriget.