[vc_row][vc_column][thb_gap height=”60″][vc_single_image image=”19558″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_border”][thb_gap height=”60″][vc_column_text]

Reklam är viktigt. Att synas i rätt sammanhang är viktigt. Inte minst när man har bra saker att lyfta fram. Det är klart att era böcker och författare ska synas här, där de hör hemma. Vi är dessutom särskilt noga med att försöka skapa en plattform som kombinerar nyheter med annonser på ett smidigt sätt.

[/vc_column_text][thb_gap height=”60″][vc_column_text]

Nå våra många besökare enkelt

Nästan lika mycket som böcker älskar vi annonser. Det är nämligen annonserna som betalar lönen för dem som skriver texter på boktugg.se och gör att vi kan hålla igång den.

Men givetvis är annonserna också ett värde för besökarna. Vårt mål är att servera relevanta annonser, främst från förlag, bokhandlare och andra företag i branschen. Boktugg.se har idag mellan 50 000 och 70 000 unika besökare per månad, många av dem kommer in flera gånger i veckan på sajten för att läsa nyheter och analyser från bokbranschen.

Vi arbetar med bannerannonser, native-annonser samt olika annonsformat i vårt nyhetsbrev som idag skickas ut till över 5000 personer varje vecka.

Du kan läsa mer om annonsering här >>

[/vc_column_text][thb_gap height=”60″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]