Maria Jacobson debuterar med psykologisk thriller

Debutanten Maria Jacobson. Foto: Privat

För mig är läsandet och skrivandet den av mina fritidssysselsättningar som ger mig allra mest.

Jag har alltid tyckt om att skriva berättelser i form av noveller som blivit liggande hemma i byrålådan och jag har säkert ett hundratal noveller och ett tjugotal novellsamlingar som ligger på hög och samlar damm.

För ett par år sedan bestämde jag mig för att skriva en bok, vilket resulterade i den psykologiska thrillerromanen Vad ingen vill. Att få utveckla och leva sig in i bokens karaktärer har varit en spännande och lärorik resa, som jag gärna gör om.

Mina utbildningar består av två kandidatexamina inom olika områden, en i pedagogik och en i litteraturvetenskap. I dag arbetar jag inom skribentbranschen där jag arbetar med helt andra sorters texter.

Vad ingen vill

Vad ingen vill

Anders och Petra lever ett lyckligt familjeliv tillsammans med dottern Josefin, men allt förändras när Anders drabbas av psykisk sjukdom och bryter samman. För att hantera de utmaningar familjen ställs inför får Anders kontakt med psykologen Seidy, som till en början framstår som hjälpsam, men snart visar sig bära på mörka hemligheter. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter