Sanna Eriksson debuterar med en biografisk berättelse om sorg och kärlek

Sanna Eriksson.

Sommaren 2009 får jag veta att vår då tvååriga dotter Nova ska dö. Det blir starten på det liv som alla föräldrar fruktar allra mest. Livet i dödens väntrum. Ett liv i limbo med 0% chans till överlevnad, men ett diminuendo som ska pågå i åratal. År som ska komma att ta mig med på den mest vansinniga mentala resa. En resa som går från nattsvart ångest och dödslängtan till ren och skär libido. Resan går genom trånga normer, mörka återvändsgränder och svåra relationer. Den möter döden flera gånger, men också livet. Det som pågår nu och framför allt inuti. För trots att livet inte blev så som jag trott eller önskat så lyckades vi ändå med den omöjliga uppgiften, att skapa vitalitet i dödens väntrum. 

Min bok ”Prinsessan av September” är en berättelse som syftar till att visa mina läsare att det går att greppa tag i det som är mörkt och med sin egen inre kraft hitta förmågan att vara bräcklig som det sprödaste av kex och samtidigt stark som en valkyria på samma gång.

Prinsessa av september : en ängels vackra visdom

Prinsessa av september : en ängels vackra visdom

 

Nova kommer att dö.

Det fasansfulla beskedet når Sanna och hennes sambo Niklas en varm julidag, ett par månader innan deras lilla dotter ska fylla två år.

Det visar sig att Nova lider av en ovanlig och obotlig neurologisk sjukdom som sakta ska bryta ner hennes kropp och ta hennes liv, troligen innan hon ens fyllt 10 år. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.