Sara Hagström debuterar med en spänningsroman om grupptryck, förödande lögner och livet i glesbygden

Sara Hagström. Foto: Mattias Berglund

Jag hade ingen författardröm. Jag trodde att jag ville ha ett högavlönat jobb, ha mitt på det torra liksom. Tänkte att jag hade hamnat helt rätt när jag fick det där ekonomijobbet efter universitetsstudierna. Bara fem år senare står jag här med ett helt annat liv.

Man skulle kunna säga att jag snabbt hamnade i livskris och att krisen så småningom blev min framgång. Ur min värsta förtvivlan över livet i ekorrhjulet så föddes skrivlusten, som ledde till mitt första bokmanus, som sedan ledde till min stundande debut. Min väg hit har varit ganska spikrak från att jag började skriva på allvar, relativt fri från hinder på vägen, självtvivel och krossade förhoppningar. Det var innan som det var krokigt, då när jag slets mellan tron på vad livet skulle gå ut på och känslan av att det måste finnas något bättre.

Nu när jag har hittat min mening, ser jag oändligt mycket framemot att låta mitt författarliv börja på riktigt!

Vargdräparen

Vargdräparen

I Junseletrakten är de allra flesta hjärtligt trötta på den sedan en tid tillbaka riksbekanta vargen som i media till och med fått namnet Junselevargen. Men när Einar Grundström hittas skjuten i huvudet blir vargfrågan återigen en krutdurk i bygden. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL