Dr. Anthony Fauci får nära 5 miljoner dollar för sin bok

🤑 FettFörskott. Penguin Random House imprint Crown har köpt Dr. Anthony Faucis memoarer. Förskottet uppges landa strax under 5 miljoner dollar (nära 50 Mkr), skriver Page Six. Förlaget har tidigare betalat mer än tio gånger så mycket för för paret Obamas böcker. Fauci har varit rådgivare för varje amerikansk president sedan Ronald Reagan och hamnade i rampljuset under covid-pandemin.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.