Simon Ventus debuterar med den spännande deckaren Den som offrar sig

Simon Ventus. Foto: Linus Lindholm, All Things Content

Kreativitet har varit en del av mitt liv så länge jag kan minnas. Det började med musik. Mycket av min barndom och ungdomstid spenderades bakom ett trumset eller med gitarr i famnen. Senare blev det också några besök i musikstudio, bland annat med bandet The February Stars.

Sedan 2009 har jag jobbat administrativt i kulturbranschen på olika sätt. Både som promotor, producent och just nu som försäljningschef på Wasa Teater.

När pandemin slog till förändrades mitt jobb. Från att ha gått ut på att försöka få in så mycket publik som möjligt i en lokal, blev jag och mina kolleger nästan över en natt tvungna att planera verksamheten för så få besökare som möjligt istället. När vår verksamhet tidvis blev helt förbjuden, fanns det plötsligt tid för att utforska min kreativitet på ett nytt sätt. Det var då jag såg Christina Gustavsons annons om en udda tävling där priset var att få skriva en deckare tillsammans med henne.

Tillsammans, utan att träffas, skapade vi deckaren Den som offrar sig.

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL