Ruth Kalfholm debuterar med kriminalromanen Offer noll

Ruth Kalfholm Fotograf: Elise Hjalmarsson

Ända sedan jag lärde mig att skriva har jag skrivit dikter, noveller,
bloggar och manus. För mig är skrivandet lika naturligt som att andas.
Det pågår alltid någon berättelse i huvudet. Inspiration får jag av sina
möten med människor, platser, drömmar och vanliga vardagshändelser. Jag
har även tagit teaterlektioner och spelat amatörteater. Det föds
konstant ny dramaturgi i sinnet som behöver komma ut.

Nu är det dags! Min debutroman eller snarare kriminalromanen, Offer
Noll, med Jack Nyborn inom Falkenbergspolisen som löser en serie av mord
i Halland. Jag har redan börjat skriva på andra boken inom samma serie.
Däremellan kommer min feel-good roman med mycket humor (“Terapeuten som
inte kunde hålla tätt”). Jag bara måste skriva av mig när inspirationen
infinner sig!

I övrigt är jag aktiv inom kommunen ex. inom sjöräddningen, är invald i
kyrkofullmäktige, kommunfullmäktige, socialnämnden mm. Även om jag trivs
med mitt jobb och mina uppdrag så är det i skrivandet jag lever ut och
frodas.

Offer Noll

Offer Noll

Halland har drabbats av en seriemördare vars signum är att rista tecken i offrens ögon. Två streck på vardera hornhinna. Ingen förstår symboliken och de utvalda verkar inte ha någon uppenbar koppling till varandra. Morden sprider sig som en malign cells metastaser genom hela länet och polisen famlar i blindo utan riktiga ledtrådar. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.