Sex Education-stjärnan Gillian Anderson blir redaktör för ny bok om sex

🍆 Sexutbildning. Gillian Anderson (känd från Arkiv X) spelar terapeuten Jean Milburn i Netflix-serien Sex Education som blivit en succé. HarperCollins har redan gett ut romanen Sex Education: The Road Trip (som just nu finns på bokrean) som komplement till tv-serien. Nu meddelar förlaget Bloomsbury (som köpt världsrättigheterna) att Gillian Andersson ska vara redaktör för en ny bok inspirerad av 1973 års bästsäljare My Secret Garden. Kvinnor runtom i världen uppmanas nu att skicka in sina sexuella fantasier via www.deargillian.com som är öppen 1-28 februari 2023. Utvalda brev ska sedan publiceras anonymt i boken som ännu saknar titel. (The Bookseller)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Kampen för livet – nu som ljudbok.

En klimatkollaps har drabbat jorden med förödande konsekvenser. Fyra personer får det svåraste av uppdrag, att leda ett projekt som ska rädda mänskligheten från att dö ut.

Fotobok där det tysta landskapet ges en röst

Johanna Syrén fångar i denna dokumentära fotobok det moderna lantlivet i en värld i förändring. Genom bilder och berättelser ger hon en inblick i människors liv och deras nära band till naturen och djuren. Skribenten Samantha Ohlanders ger ytterligare perspektiv kring jordbrukets och glesbygdens utmaningar och den betydelse våra gemensamma värderingar har för framtiden. Boken Av jorden tar oss med på en resa genom historien och nutiden och väcker frågor om identitet och ansvar för en mer omsorgsfull och hållbar framtid.