Horace Engdahl och Amanda Romare till SvD Kultur

📰 HoraceComeback. Akademiledamoten Horace Engdahl och författaren Amanda Romare ska tillsammans med Essy Klingberg och Johannes Klenell ska de spana om kultur och dra lärdomar från veckan som gått hos SvD Kultur. En subjektiv och osaklig summering av veckan som gått. Det är uppdraget de fyra skribenterna har fått.
– Det är två saker jag gillar med det här: Ett: att få tillfälle att krossa människors förhoppning att jag skulle vara tystad för alltid, och två: spänningsmomentet. Genren är ny för mig. Kanske blir jag tvungen att ösa ur aktuella läsupplevelser och existentiella reflektioner för att det hela ska gå ihop, så triviala som samhällsnyheterna och medieaktörernas utspel i allmänhet är under en normal vecka, säger Horace Engdahl i ett pressmeddelande.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.