Sjätte delen i tredje Warriors-serien om kattklanerna

😼 Kattfajt. Warriors 3 : Soluppgång av (författarkollektivet) Erin Hunter är här. Det är sjätte och sista boken i tredje sviten i serien. Är det slut nu? Nej, fortsättning följer i fjärde sviten: Stjärnornas budskap del 1: Den fjärde lärlingen. Dessutom kommer i mars första boken i en ny serie av Hunter-gänget: Bamboo Kingdom 1. Flodfödda. Istället för krigarkatter är det denna gång pandor i huvudrollerna.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.