Sjätte delen i tredje Warriors-serien om kattklanerna

😼 Kattfajt. Warriors 3 : Soluppgång av (författarkollektivet) Erin Hunter är här. Det är sjätte och sista boken i tredje sviten i serien. Är det slut nu? Nej, fortsättning följer i fjärde sviten: Stjärnornas budskap del 1: Den fjärde lärlingen. Dessutom kommer i mars första boken i en ny serie av Hunter-gänget: Bamboo Kingdom 1. Flodfödda. Istället för krigarkatter är det denna gång pandor i huvudrollerna.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.