Torsten Eriksson debuterar med en roman om hur våra fantasier spelar oss spratt

Torsten Eriksson

Litteratur har alltid varit en viktig del av mitt liv, till stor del inspirerad av min far som varit aktiv inom Folkbiblioteken under 1900-talet. Jag tycker om att befinna mig där det finns böcker. Sedan jag var i tjugo-åren har jag tyckt om att skriva. Inga längre texter på den tiden utan oftast i form av egna dikter och korrespondens med vänner och kärlekspartners.

För många år sedan efter en omtumlande period i mitt liv fick jag inspiration att skriva prosa. Ett första kapitel blev snabbt klart men sedan låg texten länge i träda. För några år sedan startade jag om och strax före jul förra året kunde boken Cadenza publiceras, den första i en planerad serie om Klara och Johannes, en relationsroman som också handlar om klassisk musik.

Det har varit otroligt lustfyllt att skriva den och särskilt när jag upptäckte att jag kunde bestämma att precis vad som helst skulle hända i berättelsen. En mycket stark upplevelse för mig. Del två är planerad att publiceras under det första halvåret 2023.

Cadenza

Cadenza

  • Förlag: BoD
  • Utgiven: 2022-12-23
Johannes, som närmar sig sextio år, arbetar tillsammans med den några år yngre Klara. Länge har han känt sig kritiskt granskad av henne och upplevt obehag av hennes närvaro. En dag under en lunch öppnar hon sig överraskande för honom och berättar att hon drabbats av cancer. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL