C.M Eriksson debuterar med en bok om Roya – Drömvärldarnas Universum

C.M. Eriksson

När mina döttrar på 10 och 13 år förlorade en djupt älskad katt och en avgudad farfar slog sorgen till för första gången. Hur ger man tröst och förklarar något man själv inte förstår? Jag valde att förpacka det i ett stort magiskt äventyr …

Försvinner verkligen den vi älskat för alltid? Huvudkaraktären i Drömmakaren, Amira Jones, leder oss genom ett förbluffande äventyr där just den frågan ställs på sin spets.

”Allt du ser omkring dig är energi och allt är sammankopplat.
När något levande lämnar den här jorden och den fysiska kroppen gett upp,
är den energin fortsatt ständigt närvarande.”
Isaac William Tapper – Ledsagaren

Jag heter Mattias och som musiker och låtskrivare har jag skrivit texter sedan barnsben men även haft en förkärlek till att skapa korta fiktiva berättelser. Manuset ligger mig varmt om hjärtat då både miljö, karaktärer och flera händelseförlopp är plockade från verkligheten. Jag bor på den idylliska skärgårdsön där första boken utspelas och bodde ett par år i Los Angeles där stora delar av andra delen utspelas. Idén inspirerades av min dotter, hennes bakgrund och nära relation till en väldigt speciell katt.

Drömmakaren : Världarnas sten

Drömmakaren : Världarnas sten

Föreställ dig en dröm verkligare än någon vetenskap eller logik kan förklara. En hel värld där endast fantasin sätter gränserna. En värld där din historia, minnen och omgivning format allt. Där ljus inte existerar utan mörker. Kan du se det framför dig? Multiplicera det tusenfalt och krydda varje cell med elektricitet. Välkommen till Roya - Drömvärldarnas Universum. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.