Cecilia Bergwall debuterar med en spänningsroman

Cecilia Bergwall. Fotograf: Adam Vesterbacka

Eufori! Hur beskriver man känslan? När jag äntligen gjorde det jag alltid föreställt mig att jag skulle göra, men ändå inte gjort, kändes det som att komma hem. Och lite som att sväva på moln. Inte utan motstånd, men självklart!

Jag har alltid velat skriva, tagit för givet jag skulle göra det – så småningom – men trott att de optimala omständigheterna skulle dyka upp längre fram i livet. 

Nu står jag här med första boken i min serie, andra boken ligger hos min redaktör och den tredje skrivs för dig i detta nu. Oavsett vad framtiden bjuder så har jag gjort det, jag har skrivit!

Fiktion kan vara en lugn och vilsam tillflyktsort där verkligheten mildras och får runda, mjuka kanter. En plats att fly till, en plats för lisa. Fiktion kan även vara verklighetens vassa lans som understryker situationer och skeenden och gör dem kända för världen. Fiktion är också det du aldrig kunde föreställa dig men alltid längtat efter.

Låt se vad du hittar i läsningen av Där Källan springer fram!

Där Källan springer fram

Där Källan springer fram

Tord Brunkel ljuger om vattnet. Han kommer att förstöra allt!

Hälsningar från en som vet

Något står inte rätt till i Viljelösa ... Sören vet det. Träden dör runtomkring dem, men ingen gör någonting. Ingen lyssnar. Kanske för att vuxna sällan bryr sig om sådant som är viktigt på riktigt. Kanske för att han bara är 12 år. Rädslan växer i Sören. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.