Sylvia Sandelin Löfgren debuterar med en spännande pusseldeckare

Sylvia Sandelin Löfgren. Foto: Jacqueline Sandelin

Sylvia Sandelin Löfgren heter jag som har skrivit pusseldeckaren STOCK. Den kom till under de mörkaste vintermånaderna när isen vare sig bar eller brast och jag blev ”strandad” på ön där jag bor.

Uppvuxen som jag är mellan land och hav känner jag mig lika hemma på vattnet, helst i en segelbåt, som i skogen, gärna tillsammans med egen eller lånad hund.

Jag har en internationell bakgrund och har bott i ett flertal länder i och utanför Europa vilket gjort mig nyfiken på andra kulturer, något som återspeglas i mina böcker. Självklart är det som bäddat för diverse kulturkrockar också, där har jag en rik brunn att ösa ur! Det räcker ibland med att förflytta sig från stad till land eller från stad till ö för att oväntade och roliga situationer ska uppstå. Jag gillar deckare men vill gärna lära mig något under resans gång och sitter hellre och ”klurar” än läser om blodiga mord. Därför är morden i boken även de lite dubbelbottnade och inte så blodiga. Istället kommer mitt intresse för fåglar att löpa som en röd tråd genom handlingen.

Boken är den första delen i en serie på tre. Bok nummer två utkommer 2023.

Stock

Stock

  • Förlag: Navirum
  • Utgiven: 2022-11-25
STOCK är en humoristisk pusseldeckare med många bottnar. Huvudperson är nog Herman som, helt utan egen förskyllan, blir inblandad i både mord och andra skumraskaffärer trots att allt han egentligen vill är att få leva sitt liv i lugn och ro på en ö i Stockholms ytterskärgård. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL