Kukkamariia Valtola Sjöberg debuterar med kärleksfylld och spännande fantasybok

Kukkamariia Valtola Sjöberg. Fotograf: Edith Valtola Sjöberg

En Jane Austen älskande kattfantast som skriver sin första fantasybok. Hur går det ihop? Jag är uppvuxen i ett hem med en pappa som samlade på böcker och samtidigt var jag lite eljest i de andra barnens ögon i skolan, så böckerna och skrivande blev tidigt mina bästa vänner.  Med bokvännerna skrattade och grät jag, böckerna var något att hålla i handen och att åka på äventyr med samtidigt som jag sveptes in i en varm kokong av välbehag. På resan i ordens värld blev jag fäst vid tre fantastiska företeelser: Jane Austens förtrollande värld, fantasyböcker och historiska romaner. Jag älskade tidigt att skriva berättelser både i skolan och hemma, så diktböcker och dagböcker fylldes med rader av inre tankar och bilder. Nu har jag vuxit in mig ordentligt i kärleken till orden, såtillvida att jag nu blivit mogen att skriva mina egna böcker. Legenden om Stjärnvalvets folk är en fantasybok som innehåller allt jag själv gillar att läsa om: kärlek, spänning och magi (och några katter inspirerade av min underbara katt Luna). Boken är en kärleksförklaring till allt det jag och många med mig håller kärt. För vad kan vara större än kärlek och passion, och striden för det som är rätt och riktigt?

Legenden om Stjärnvalvets folk : Sagas bok

Legenden om Stjärnvalvets folk : Sagas bok

Isma började spektaklet som inledde spelet om hennes och om världens öde.
Är du den utvalda?
Hon satt alldeles tyst en stund och svarade sen så starkt och bestämt som hon kunde.
Nej.

Samma natt som Thor föds, arvingen till Gorms tron, föds också hövdingadottern Saga i en liten by långt därifrån. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.