Kim Vizins Kjellberg debuterar med en bok om att gå vilse

Kim Vizins Kjellberg. Fotograf: Joakim Kjellberg

Jag har ända sedan jag var liten haft en stor passion för böcker. Jag lärde mig tidigt att både läsa själv men också skriva egna sagor. Jag minns med glädje hur jag brukade åka till biblioteket med mamma i början av somrarna och samla på mig stora travar med böcker att läsa under lovet. I skolan var det bästa jag visste när man fick skriva egna berättelser helt fritt.

Sedan jag fick egna barn har jag återupptäckt bilderböcker och vi läser mycket tillsammans. Jag har också genom mina barn fått inspiration till att återvända till den barnsliga fantasin. Därför känns det fantastiskt roligt att få debutera med just en bilderbok. Jag hoppas att den ska kunna ge glädje och mysiga lässtunder till många barn tillsammans med deras vuxna.

Rote går vilse

Rote går vilse

Rote bor hos farfar nu, men han har inga saker där. Bara sånt som han hittat hos farfar, som det där trähornet till exempel. Det som ligger i fickan.
Det är en av Rotes första dagar i nya huset och han står ute vid klipporna och leker. Plötsligt blir det mörkt och Rote ska börja vandra tillbaka. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL