Felix Rehnberg debuterar med en bok om en spårare – katternas hjälte

Felix Rehnberg.Fotograf Linda Svensson.

Du måste springa. Du måste meditera. Du måste skriva.
Ibland är det bäst när någon annan berättar vad som är bra för en. Dessa tre måsten konstaterades rätt nyligen för mig.
Enkelt, när jag tänker efter. Det visste jag väl…
Men ibland tappar jag ändå bort mig och det verkar omöjligt att veta vad jag vill. Det enda jag vet då är att jag måste skapa något, berätta något, det är det allt går ut på. Rita, måla, fota, göra musik, filma.
Det slutar ändå med att jag återkommer till just de tre kärnorna i mig. Skriva, meditera, springa. Gör jag dem regelbundet och kontinuerligt trasslar inte skallen ihop sig. Då svävar livet. Då kan det bli så bra att jag skriver klart en bok och får den publicerad genom ett finfint förlag.

AAA Spåraren

AAA Spåraren

En spännande kapitelbok om katter, magkänsla, vikten av att stå upp för en vän och drömmar.

Mamma och pappa hade redan bestämt innan jag föddes att jag skulle heta Alex oavsett om jag var en pojke eller en flicka. Så jag heter Alex Augusta (från min mormor) Ansel. AAA, som ett batteri. Fast jag kallas för Sassa. Det har jag själv kommit på. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL