Författaren Emma Hamberg går från Piratförlaget till Polaris

Förläggaren Sofia Brattselius Thunfors på Bokförlaget Polaris gläds åt att Emma Hamberg ger ut sin nästa bok på förlaget. Foto: Pressbild.

Författaren Emma Hamberg går till Bokförlaget Polaris. Den första boken på hennes nya förlag kommer ut under 2024.

Förläggare på Polaris är Sofia Brattselius Thunfors. Emma och Sofia har ett långt samarbete bakom sig.

– Jag älskar att arbeta med Sofia! Vi har skapat så många fina böcker tillsammans och nu ska vi få fortsätta med det. Vilket jag är så, så peppad inför, säger Emma Hamberg i ett pressmeddelande.

– Emma och jag har alltid haft ett kreativt och roligt samarbete. Att vi nu ska jobba tillsammans igen, känns helt rätt och härligt på alla sätt! säger Sofia Brattselius Thunfors i samma pressmeddelande.

Emma Hamberg inledde sin karriär under 90-talet som serietecknare på Veckorevyn, där hon även var chefredaktör under åren 2000-2001. Hon har skrivit en rad älskade böcker inom både skön- och facklitteratur. Bland de senaste årens verk finns den populära Rosengädda-serien och romanen Je m’appelle Agneta (2021, Piratförlaget) som vunnit flera priser och fortfarande toppar listorna.

Den första boken på Polaris är planerad att ges ut under 2024.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.