Ulrika Lepik debuterar med En drakes tankar

Ulrika Lepik. Rebecca Lepik Thomasdotter

Som Mankell, uppväxt i Sveg, beskriver att leva och älska i två världar.
Med ena foten i snön och den andra i sanden”. Jag flyttade till Härjedalen och snön i Sveg tidigt 90-tal. Är född i Göteborgs sand och uppväxt på västkustens granitklippor.

En drakes tankar är min debut i bokskriveri. Vill samla mina tankar i ord och dikt. Även illustrera en del av texterna främst med mina akvareller.
Drömmer mig gärna bort i en bok, reser till många spännande platser bland bokraderna. Under åren har jag skrivit på pappersbitar, helt enkelt där det funnits plats. Mest kortare skapelser som meningar, dikter men även någon novell. Tänker gärna symboliskt eller i bilder när jag skriver. Vända och vrida, hitta olika betydelser, hitta meningen i meningen. Först våren 2021 kom jag att tänka på bokformat för mina ord. Efter oerhört vackra ord från lektör, ges nu min diktsamling ut.

På gång framåt är medverkan i en fotobok med temat Skriva med ljus samt medverkan i en ljudboksantologi med novellen Adamas.

En drakes tankar

En drakes tankar

Dela några tankar med en drake. Ett enda ord eller en enda bild kan rymma en stor och hel berättelse.

Diktsamlingen En drakes tankar är en vördnadsfull skildring av naturen och av en kvinnas innersta längtan efter tillhörighet. Dikterna är skrivna med och om kärlek, längtan, mörker och en del frustration, men med fötterna stadigt i marken. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL