Dan Engström debuterar med en resa från tidens begynnelse till modern tid

Dan Engström

Jag är född i Tierp och uppvuxen i Stockholm. Efter ett antal år i Umeå i mina tonår, utbildade jag mig till jurist och tog juristexamen vid Uppsala Universitet, Master of Laws, 1986. Sedan 1986 har jag varit bosatt i Stockholm och arbetat med affärsjuridik.  Jag är, i Sverige, tidigare utgiven av JURE Förlag med boken Lag om medling i privaträttsliga tvister. Därutöver har jag skrivit artiklar i många svenska och utländska

Jag debuterar med romanen Låt det bli ljus.

Att skriva en roman var någonting helt annat än att skriva en fackbok. Låt det bli ljus tog mig ett flertal år av research. Det är min förhoppning att boken ska vara en tankeställare samt stimulera till diskussioner bland annat om det finns ett nödvändigt motsatsförhållande mellan vetenskap och tro.

Skrivande är för mig ett sätt att koppla av och om ingen stoppar mig så kommer jag att fortsätta att skriva. För närvarande skriver jag på en novellsamling.

Låt det bli ljus

Låt det bli ljus

Den svenske juristen Niklas lever ett ensamt och händelselöst liv i Uppsala. Men under en regnig joggingtur får han en mystisk otydbar gammal bok i sin hand. I ett försök att tyda bokens innehåll söker han upp sin före detta flickvän Sanna. Hon är den enda person han känner som möjligen kan hjälpa honom att lösa bokens gåta. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL