Ekström & Garay dumpar Opulens

Opulens redaktörer tar över webbmagasinet när de nuvarande ägarna Ekström & Garay förlag väljer att fokuserar på kärnverksamheten – att ge ut böcker.

Ekström & Garay har ägt Opulens i drygt två år. Förlaget och magasinet kommer dock fortsätta att samarbeta, bland annat vad gäller annonser.

I ett pressmeddelande säger chefredaktören Stefan Bergmark att magasinet – som kallar sig ”Sveriges dagliga kulturmagasin” – har en tuff tid framför sig, men att man likväl kommer att fortsätta med utgivningen sex dagar i veckan.

Opulens förlag är namnet på bolaget, vilket ägs till lika delar av redaktörerna, som nu driver magasinet vidare.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL