Robert Eklöf debuterar med ett livsäventyr på Afrikas savann

Robert Eklöf

Född i Eskilstuna 1953 och upptäckte relativ sent i livet glädjen med att skapa en berättelse. Har jobbat med inköpsfrågor i större delen av mitt yrkesliv och har under åren skrivit mängder av mail och affärsbrev. Tyckte jag var bra på att uttrycka mig så att skriva en bok borde väl inte vara så svårt … trodde jag i min enfald. Att skriva en roman är dock något helt annorlunda har jag dock fått lära mig den hårda vägen. I mitt skrivande lägger jag stor vikt på att händelseförloppet ska vara realistisk, gillar att skriva dialog, gärna om känslor. Trots att det ligger otaliga timmar och sena nätter bakom min debutantbok så har jag inte blivit avskräck. Tvärt om så jobbar jag vidare på en ny bok med samma huvudpersoner som den första.

Hotell Baobab

Hotell Baobab

En ung karismatisk forskare, Hannah Oxelsparre får sitt internationella genombrott för banbrytande idéer inom klimatforskningen. I och med framgången blir hon inbjuden till Afrikanska unionens miljökonferens i Johannesburg. En resa som kombineras med safari och fältstudier i ett sydafrikanskt naturreservat. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL