Christer Johfur debuterar med Den Ofrivillige Busschauffören

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Jag är utbildad verkstadsmekaniker, gymnasium ekonom, filosofie kandidat från systemvetenskaplig linje 120p med inriktning mot företagsekonomi och mariningenjör KY 90p. Jag har varit verksam som postsorterare, verkstads- och flygplan /vapenmekaniker, montör, försäljare, sjukvårdsbiträde, lärarvikarie, restaurangbiträde, musiker och studiotekniker, stansoperatör, systemerare / programmerare, it-konsult där jag var underleverantör till IBM som utbildningsansvarig för SWIT-kurser i IBM AS 400 miljö, fritidspolitiker, bagare, designer / konstruktör, körsångare och senast yrkesförare då jag under mitt sextioförsta levnadsår började skriva på min debutroman ”Den Ofrivillige  Busschauffören”. Jag är gift och bosatt på västkusten.

Förlag: Mirou Sweden (www.mirou.co.uk)

Den Ofrivillige Busschauffören

Den Ofrivillige Busschauffören

En episk berättelse om en familj som, på grund av det heliga kriget och ett politiskt maktspel på allra högsta nivå, tvingas att splittras för att till slut få försonas igen. Livet leker för den mycket framgångsrika familjen Lindegren. Läs mer »

info@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

Relaterade nyheter

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

Utgivningar idag: Söndag innebär inga nya titlar.

🎂 Födelsedagar: Annika Holm föddes den 7 augusti 1937. Hon satt 1989–1998 på stol nr 16 i Svenska barnboksakademin och är numera hedersledamot. Hennes böcker finns översatta till tio språk, den senaste vi hittar är Vem tror på häxor? (2006). Holm har fått Astrid Lindgren-priset 1989, Nils Holgersson-plaketten 1990 och Kulla-Gulla-priset 2001.

⛯ Den 7 augusti firar man på vissa håll fyrens dagen för att uppmärksamma fyrens betydelse både rent fysiskt och metaforiskt. Det saknas inte böcker, i sommar kom Svenska fyrar : Malören till Nordkoster av Magnus Rietz och för de lite mindre kanske Hur funkar en fyr? av Roman Beljajev passar bra. Det finns även gott om romaner som Fyrvaktarna av Emma Stonex och Fyrvaktarens dotter av Hazel Gaynor.Xxxx. xxxx


Uppdateras under dagen …