Tobias Lindahl debuterar med fantasifull bilderbok

Tobias Lindahl. Foto: Privat

När jag gick i lågstadiet frågade min lärare mig vad jag ville bli när jag blev stor. ”Serietecknare, men troligen blir jag bara arbetslös” var mitt svar den dagen. Livet förde mig dock i en annan riktning. Jag blev varken serietecknare eller arbetslös, men att jag nu gett ut en illustrerad barnbok känns som en liten upprättelse för den lille killens önskan.

Min debutbok är en illustrerad äventyrshistoria skriven till mina brorsdöttrar. Den har tillkommit som hobbyprojekt under tre års tid och är illustrerad med tuschpennor. Jag ville skapa ett fantasiäventyr att läsa som en spännande och inspirerande godnattsaga. Huvudpersonen blev en klipsk och påhittig tjej med hjärtat på rätt ställe, som tillsammans med sin vän ger sig ut på äventyr.

Jag tycker det känns spännande att min bok äntligen är utgiven och hoppas kunna skriva fler historier om Iza i framtiden!

Iza i Kaktusskogen

Iza i Kaktusskogen

Iza är en vanlig liten tjej som om nätterna besöks av sin vän Fjärilskatten och tillsammans ger de sig ut på magiska äventyr.

I den här berättelsen flyger de till Kaktusskogen för att besöka Kaktuskatten. Men det är något som inte stämmer. Vad ska de göra nu?

Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL