Marie Holtmar debuterar med spänningsbok för unga

Marie Holtmar. Foto: Privat

Mitt namn är Marie Holtmar. Jag är skolledare, egen företagare och kan nu även titulera mig som författare. Vägen dit har inte varit spikrak. Författare beskriver ofta skrivandet som en dröm som alltid funnits där. För mig har det snarare varit drömmen som jag inte visste om att jag hade. Det var först när jag vågade stanna upp som jag lyckades fånga in drömmen.

Berättelserna, kreativiteten och idéerna har alltid funnits inne i mig. Människor och naturen har gett mig inspiration. Naturen för att den skapar ett flöde som jag älskar att vara i, människor för att de bär på en historia som jag vill lyssna på och allt som oftast fascineras och inspireras av.

I mitt arbete med barn och unga har jag mött mycket glädje men också många som har det svårt. Det sistnämnda gör att jag vill skriva böcker som bidrar till att öka läsarens tilltro till den egna förmågan, styrka och kraft att våga gå sin egen väg och inte minst mod att våga ge sig ut på äventyr. Livet måste få svänga och ta oväntade vägar.

Tvillingöarna

Tvillingöarna

Som Moa har längtat efter lägret på Tvillingöarna. Aisha, Erik och några andra från klassen ska också följa med. Allt hade känts magiskt om det inte vore för att alla blivit så förändrade, tänker Moa. Hon packar ner täljkniven, kompassen och digitalkameran. Hon tänker inte bry sig om att Aisha verkar tycka att friluftsliv och äventyr i skogen är töntigt. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL