Erica Eklund. Foto: Lumeah Photography

Erica Eklund debuterar med sann berättelse om alkoholmissbruk

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Redan som tioåring drömde jag om att bli författare. Jag skrev många berättelser på min skrivmaskin, slukade böcker, både från min egen och mammas bokhylla, och älskade när min lärare i skolan läste högt ur en skönlitterär bok.

Idag arbetar jag som lektör och författarcoach och ägnar dagarna åt min passion, en kombination av andra författares manus och mitt eget skrivande. Jag lämnade mitt lärarjobb efter tolv år som gymnasielärare för att starta eget och parallellt satsa på mitt författarskap. Det manus som jag nu debuterar med började som ett mer terapeutiskt skrivande. Min berättelse behövde komma ut, jag skrev utan att tänka på någon egentlig mottagare. Men ju mer jag skrev, desto tydligare blev det för mig att jag ville dela berättelsen om min pappa och vad hans alkoholmissbruk har inneburit för både honom och mig. Sedan några år har mitt fokus varit att få den utgiven och det är en stor dröm att det nu sker.  

[Book: ISBN hittades ej]

info@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

Relaterade nyheter

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.