Erica Eklund debuterar med sann berättelse om alkoholmissbruk

Erica Eklund. Foto: Lumeah Photography

Redan som tioåring drömde jag om att bli författare. Jag skrev många berättelser på min skrivmaskin, slukade böcker, både från min egen och mammas bokhylla, och älskade när min lärare i skolan läste högt ur en skönlitterär bok.

Idag arbetar jag som lektör och författarcoach och ägnar dagarna åt min passion, en kombination av andra författares manus och mitt eget skrivande. Jag lämnade mitt lärarjobb efter tolv år som gymnasielärare för att starta eget och parallellt satsa på mitt författarskap. Det manus som jag nu debuterar med började som ett mer terapeutiskt skrivande. Min berättelse behövde komma ut, jag skrev utan att tänka på någon egentlig mottagare. Men ju mer jag skrev, desto tydligare blev det för mig att jag ville dela berättelsen om min pappa och vad hans alkoholmissbruk har inneburit för både honom och mig. Sedan några år har mitt fokus varit att få den utgiven och det är en stor dröm att det nu sker.  

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL