Jörgen Miltons debutroman handlar om kampen mot barnsexhandel i Indien

Jörgen Milton. Foto: Privat

Ända sedan barndomen har jag haft en stark lust att skriva berättelser. Men de hamnade oftast i byrålådan halvfärdiga. Drömmen om att bli författare lät vänta på sig. Istället startade jag tidigt en liten hjälporganisation med hjälp till fattiga familjer i Indien. Att hjälpa människor på olika sätt har alltid varit en stark drivkraft i mitt liv. Därför blev det naturligt att min debut som skönlitterär författare just skulle handla om Indien och kampen mot barnsexhandel. Varje dag utsätts massor av barn i Indien och andra länder för grova övergrepp. Det är något som bör uppmärksammas.

Mitt funktionshinder Aspergers syndrom och ADD sätter ibland käppar i hjulet för mig när det gäller koncentration i skrivande, men jag anser att hinder är till för att övervinnas.

I Tigerns käftar : en kort roman med starkt budskap

I Tigerns käftar : en kort roman med starkt budskap

  • Förlag: BoD
  • Utgiven: 2022-04-20
Efter en skilsmässa bestämmer John sig för att börja ett nytt liv i Indien, och jobba på ett barnhem som volontär.
Han blir kär i Mira, barnhemmets föreståndare.
Men allt blir inte riktigt som han tänkt sig. Han blir ganska snart indragen i en kamp på liv och död mot Tigern, New Delhis ökände Hallick och trafficking med unga flickor. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL