Nextory: Vi ökade antalet användare med 69 procent Q1-2022

Shadi Bitar, vd och grundare på Nextory. Pressbild.

Boktjänsten Nextory ökar antalet betalande användare med 69 procent under årets första tre månader, jämfört med samma kvartal 2021.

– Vi har haft den bästa starten någonsin på ett nytt år sett till nya användare och dessutom har vi sett att kundlojaliteten varit rekordhög. Nu ser vi mycket fram emot sommaren som är vår absoluta högsäsong, och resten av året då vi också planerar att lansera i fler länder, säger Shadi Bitar, vd och grundare på Nextory, i ett pressmeddelande.

Nextorys kundbas har fortsatt att öka kraftigt även under årets första kvartal och tillväxten har varit stark såväl i Norden som på bolagets andra utländska marknader.

Idag innehåller Nextorys katalog över 900 000 titlar och appen finns tillgänglig på tio marknader runt om i Europa, med huvudkontor i Stockholm.

Läs även längre intervju med Shadi Bitar på Insider >>

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL