Maja Bergman Lindberg debuterar med roman om livet som nybliven vuxen

Maja Bergman Lindberg. Foto: Privat

Jag är en skåning som bor i Borås. Jag är utbildad förskollärare men arbetar som skribent. Det här är lite mitt liv i ett nötskal – många i min närhet kan förundras över hur orädd jag är för att ”throw all my cards in the air”. Jag gör helt enkelt det jag mår bra av, även om det innebär stora förändringar.

Genom åren har jag intresserat mig för allt från fotografering till olika sporter och i flera år drivit en Youtube-kanal som faktiskt varit hyfsat populär. Flera intressen har svalnat eller prioriterats bort med åren, men aldrig skrivandet. Det är liksom en del av mig. En del som vuxit fram genom mitt behov av att få reflektera. Ska allt man känner och upplever bara gå upp i rök? Det är så det känns om jag inte får skriva på några dagar. Genom skrivandet får mina tankar, reflektioner, upplevelser och känslor ett syfte.

Klarar allt

Klarar allt

Efter det värsta tänkbara sveket på sin studentnatt tvingas Klara flytta ut från pojkvännens lägenhet och hem till föräldrarna igen. Det dröjer inte länge innan höstens studieplaner också går i kras. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL