Saga Egmont får pris som årets ljudboksförlag på bokmässan i London

Lasse Korsemann Horne, förlagsdirektör på Lindhardt Ringhofs digitalförlag Saga (som ingår i Egmontkoncernen). Foto: Saga Egmont.

Saga Egmont kammar hem vinsten i kategorin årets ljudboksförlag på International Excellence Awards bredvid tungviktare som Penguin Random House och Macmillan Audio.

Prisutdelningen kommer att hållas på bokmässan i London i april. Saga Egmont hyllas av juryn för ”Förlagets internationella räckvidd och bredden på förlagets globala ljudutgivning samt deras åtagande att översätta till flera språk och därmed nå nya marknader”.

– Saga Egmont har ett tydligt mål. Vi vill att alla böcker ska finnas tillgängliga för alla, överallt. Som förlag fokuserar vi på att växa med den moderna konsumenten och omfamna utvecklingen inom branschen genom att tillgängliggöra fler böcker till fler människor och därigenom också generera inkomst till våra författare. Vi är tacksamma för att denna insats erkänns och hyllas av International Excellence Awards och bokmässan i London, säger Lasse Korsemann Horne, Publishing Director på Saga Egmont.

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL