Christian Svensson debuterar med cynisk lad lit

Debutanten Christian Svensson. Foto: Viktoria Löwenthal

Debuterar med romanen Sea of Sin. När jag skapar vill jag beröra. Att det finns en tonalitet, ett filter som säger mer än berättelsen i sig. Jag blundar gärna för redan angivna ramar så gott jag kan.

Det har länge funnits en tanke om att skriva en roman eller manus. Nyligen kom jag till en punkt där jag inte fick ut vad jag ville av att skapa i form av måleri, vilket jag ägnat mig åt under många år. Då tog jag beslutet att börja skriva. Att gestalta litterärt i form av en roman var en spännande utmaning. Alldeles för intressant för att låta bli. 

Har en vilja av att se världen och tar chansen till det så fort jag kan. Har en fascination för andra kulturer och platser vilket jag tog fasta på när jag skapade min första roman, där scenen är Manhattan, New York. Som jag givetvis passade på att besöka för att göra research. 

Att jag inspirerar mig själv när jag skriver är nog det bästa som jag tar med mig av att skapa litteratur. Påbörjat min nästkommande roman.

Sea of Sin

Sea of Sin

Alex lever ett privilegierat liv och det finns utrymme för honom att söka efter något mer, en strävan att hitta något genuint i livet. Han närs av bekräftelse i olika former. Från vänner, kvinnor eller okända människor i diverse kontexter, alla former är bra. Han bedriver en konstverksamhet som fungerar för honom, och några av karaktärerna agerar inom konstvärlden. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL