Sophia Larsson debuterar med barnbok om vuxna med npf-diagnoser

Debutanten Sophia Larsson. Foto: Privat

Jag har alltid älskat böcker. Älskat den värld som ryms innanför pärmarna, känt mig nära de karaktärer jag läst om för att sedan sakna dem när boken tagit slut. Under mina första trettio år fanns inte behovet att skriva. Om jag ska vara ärlig så trodde jag inte att jag kunde. Men efter de första trevande raderna har skrivandet blivit min röst, där jag får prata fritt utan att bli avbruten.

Min debutroman handlar om barnen. Och om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Det finns många böcker idag som belyser barns npf-diagnoser, men jag har inte hittat någon bok där man ur barnets perspektiv skildrar hur det kan vara att leva med en förälder som har npf–diagnos. Så den boken skrev jag. Om jag får önska fritt, hoppas jag att barn i samma situation kommer känna stöd, att det finns möjligheter och att de inte är ensamma.

Jag hoppas att jag snart får möjligheten att skriva om Siri och Adam igen. Jag saknar redan att vara en del av deras värld.

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL